Wil je jezelf ontwikkelen?

Veel CAO’s hebben budget voor persoonlijke ontwikkeling. Ik bied hiervoor een persoonlijk ontwikkeltraject aan. Het programma bestaat uit 8 sessies. De eerste 3 sessies gaan we je hulpvraag verdiepen. Aan de hand daarvan bepalen waar de laatste 5 sessies de nadruk op ligt. Dit programma is ook zeker geschikt als je veel stress ervaart, bang bent om uit te vallen of als je aan het re-integreren bent.

Het onderbewuste bereiken
Je bewuste geest maakt maar voor 5% de dienst uit. Het is ons onderbewustzijn (95%) dat de grootste invloed uitoefent op ons gedrag en onze emoties. Wil je echt iets blijvend en effectief veranderen, dan moet je bij de kern zijn en dat is het onderbewuste. Door mijn lichaamsgerichte aanpak bereiken we die laag. Ik maak hiervoor gebruik van gesprekken, oefeningen en aanraken op de behandelbank.

Het volgende komt aan bod en wordt voelbaar gemaakt:

  • Hoe ga je met druk om?
  • Hoe beweeg je binnen relaties? In welke dynamiek kom je vaak terecht? Hoe komt dit? Wat levert het op en wat zijn de valkuilen?
  • Er is aandacht voor irritaties op het werk. Wat kan je leren van de irritaties en dus van sommige collega’s en klanten. Hoe versterk je elkaar?
  • Hoe ga je om met je emoties? Boosheid, angst, verdriet of blijheid. Kunnen die er zijn?
  • Kun jij jezelf zijn?
  • Hoe sta jij in je kracht?
  • Hoe krijg jij meer balans? Binnen de haptonomie streven we naar balans tussen denken, voelen en handelen. Hoe doe jij dat en waar is eventueel winst te behalen?
  • Hoe is het contact met je lijf? Kun je signalen waarnemen, begrijp je ze en luister je ernaar? Je doet hier veel ervaring mee op.

Wat levert het op?
Na dit traject heb jij meer bewustwording van je patronen en hoe deze invloed hebben op het werk en de omgang met collega’s. Door dit inzicht ontstaat de mogelijkheid om meer balans te krijgen in denken, voelen en handelen. Meer balans betekent minder spanning. Je komt als werknemers en als mens meer in je kracht te staan.

Investering: 850 euro exl. btw